Vetsak

Vetsak

WELCOME TO THE WORLD

OF VETSAK

In het centrum van Kaapstad, creëerde Ryan Buda, oprichter en ontwerper van VetSak, een nieuwe manier van comfortabel wonen. Met ons ongelooflijk zachte hybrid-memory-foam aan de binnenzijde en de fluweelzachte, comfortabele stoffen aan de buitenzijde, is de VetSak collectie revolutionair op het gebied van luxe lounge meubelen. Ontworpen in Kaapstad’s oudste wijk, Woodstock, ontwierp Ryan Buda unieke meubelen. Superieur in comfort en gevoel. Hoogstaande kwaliteit, eenvoudig ontwerp en met oog voor detail zijn de specifieke kenmerken van de Vetsak loungemeubelen. Ontdek Zuid-Afrika’s best bewaarde geheim, nu verkrijgbaar in Europa. Ervaar de wereld van vetsak.

OUR SECRET TO PURE COMFORT

Ongeëvenaarde kwaliteitsnormen, gecombineerd met jarenlange ervaring, biedt ons de unieke kans om te realiseren wat voor velen onmogelijk is: het optimale zitcomfort. Met onze gloednieuwe, revolutionaire ‘Hybrid Memory Foam-vulling, heeft Vetsak een volgende generatie duurzame zitzakken gecreëerd. Zachter, fijner en met meer ondersteuning dan ooit te voren. Geen ritselende korrels, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Het nieuwe, verbeterde Hybrid Foam past zich flexibel aan elk lichaam aan en geeft zo een nieuwe, ongehoorde dimensie in zitcomfort. Het geheim zit in de mengverhouding van hoge kwaliteit schuimvlokken in verschillende diktes. Deze samenstelling is voortdurend geoptimaliseerd met uitvoerige testmethoden. Het resultaat: een perfect gebalanceerde verhouding, met een zeer opmerkelijke verbetering in comfort. Wij van Vetsak stellen hoge eisen aan de vulling. Onze standaarden zijn hoog en wij werken constant aan het verbeteren van jouw zitervaring.

LOCAL PRODUCTION

We maken al zitzakken sinds 2006. Het enige wat voor ons telt is ervoor te zorgen dat onze zitzakken lokaal, duurzaam en verantwoord worden geproduceerd in een prettige werkomgeving. Vanaf het ontwerp tot het moment dat de zitzak bij jou thuis wordt bezorgd, is ons belangrijkste doel ervoor te zorgen dat iedereen zich betrokken voelt, gewaardeerd en het belangrijkst; tevreden. Dat is de reden waarom alle Vetsak producten lokaal worden geproduceerd en verzonden. Onze fabriek, in het hart van Woodstock - de creatieve wijk van Kaapstad - produceert en levert aan alle klanten in Afrika. Terwijl onze Europese vetsak’s met de hand gemaakt worden in Duitsland. Zo kan Vetsak duurzame kwaliteit garanderen voor alle Vetsak producten, wereldwijd.